Verbouw & Renovatie

Voor verbouw en renovatie kunt u terecht bij Bouwbedrijf Boelens. Stel dat u op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden voor extra woongenot. Dan kunt u er voor kiezen om uw woning te verkopen en een andere woning te kopen. Het bouwen of kopen van een nieuwbouwwoning of uw bestaande woning verbouwen of renoveren behoren ook tot de mogelijkheden. Waarom verhuizen als u op een prettige locatie woont?
Home » Diensten » Verbouw & Renovatie

Verbouwen van uw woning

Bij een bouwopdracht met betrekking tot de verbouwing van uw huis moet u denken aan bouwopdrachten zoals het uitbreiden van uw woonruimte of het realiseren van een aanbouw. In dit geval worden er zichtbare veranderingen aangebracht in onder andere het aantal vierkante meters. Voorbeelden van bouwopdrachten zijn het uitbreken of plaatsen van muren, een dakopbouw realiseren of een uitbreiding aan de achterzijde van uw woning.

Renovatie van uw huis

Is uw huis verouderd? En wilt u graag de oude badkamer in een nieuw jasje hijsen? Dan is er een mogelijkheid tot het renoveren van uw woning. Bouwopdrachten met betrekking tot de renovatie van uw huis kunnen werkzaamheden zijn, zoals dak- en gevelrenovatie en het isoleren van de woning/het pand. Bij een renovatie zorgen wij ervoor dat de woning (weer) voldoet aan de eisen van deze tijd op het gebied van brandveiligheid en/of duurzaamheid. Hierbij maken we gebruiken van oude- en nieuwe technieken. Dit is anders dan bij restauratie, waarbij wij alleen traditionele materialen en technieken gebruiken.

Gerealiseerde projecten

 1. Volledige renovatie voormalige kleuterschool te Norg
 2. Verbouw woning te Eelde
 3. Aanbouw woning Merelhof te Norg
 4. Verbouw woonboerderij Zuidvelde

Werkzaamheden verbouwen en/of renoveren:

 • Plaatsen dakkapel of dakraam
 • Aanbouw/dakbouw
 • Indelingswijziging
 • Garage of schuur
 • Keuken verbouwen
 • Badkamer verbouwen
 • Kelder
 • Funderingsherstel (aardbevingsgebied)*

*In het aardbevingsgebied kunt u last hebben van funderingsproblemen door de trillingen van de aardbevingen. Wij kunnen u helpen bij het herstellen van de fundering.

Wat wij ook doen

Utiliteitsbouw

Aan utiliteitsgebouwen, zoals winkelcentra, kantoorcomplexen, scholen, industriële of agrarische projecten worden andere eisen gesteld dan aan woningen.

Reparatie & Onderhoud

Goed onderhoud aan uw woning is van groot belang voor de levensduur van een woning of bedrijfspand. Bouwbedrijf Boelens kan hier…

Nieuwbouw

Een eigen woning laten bouwen is een hele stap, daar komen veel zaken bij kijken. Wij, van Bouwbedrijf Boelens, bouwen uw droomhuis

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

N

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Bouwbedrijf Boelens B.V.

Asserstraat 24
9331 JC Norg