Thuis in utiliteitsbouw

Aan utiliteitsgebouwen, zoals winkelcentra, kantoorcomplexen, scholen, industriële of agrarische projecten worden andere eisen gesteld dan aan woningen. Bouwbedrijf Boelens is onder meer gespecialiseerd in utiliteitsbouw en zorgt voor een gestroomlijnd bouwproces, vanaf de tekening tot de realisatie van het project.
Home » Diensten » Utiliteitsbouw

Waarom kiezen voor Bouwbedrijf Boelens als aannemer?

Bij Bouwbedrijf Boelens vinden wij het belangrijk dat u weet waar u aan begint. Wanneer u kiest voor ons als aannemer dan kunt u het volgende verwachten:

  • Ruime ervaring in de utiliteitsbouw
  • Wij ontzorgen u als opdrachtgever gedurende het gehele bouwproces van A tot Z
  • Wij bieden een zorgvuldige en gestroomlijnde aanpak
  • Korte lijnen, waardoor wij een snelle responstijd kunnen garanderen
  • Wij kiezen voor duurzame en onderhoudsarme materialen
  • Hoogwaardige afwerking
  • Aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding

Het proces van utiliteitsbouw

Wij leveren hoogwaardige kwaliteit gebouwen en wij zijn vanaf het eerste moment betrokken bij het project. Als ontwikkelend aannemer starten we met een oriënterend gesprek, vervolgens maken wij een budgetraming en worden er schetsen gemaakt. Wanneer het project wordt aangenomen, zijn wij verantwoordelijk voor alle aspecten rondom het bouwproces, van tekening tot berekening en realisatie. Zoals u van ons gewend bent hebben wij korte lijnen en zorgen wij hiermee voor een goede communicatie. Hierdoor is het voor u als opdrachtgever ook mogelijk om in overleg aanpassingen te doen gedurende het bouwproces.

Heeft u meer informatie nodig of wilt u eens kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat wij ook doen

Nieuwbouw

Een eigen woning laten bouwen is een hele stap, daar komen veel zaken bij kijken. Wij, van Bouwbedrijf Boelens, bouwen uw droomhuis

Restauratie

Goed onderhoud aan uw woning is van groot belang voor de levensduur van een woning of bedrijfspand. Bouwbedrijf Boelens kan hier…

Verbouw & Renovatie

Voor verbouw en renovatie kunt u terecht bij Bouwbedrijf Boelens. Stel dat u op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden voor extra woongenot.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

N

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Bouwbedrijf Boelens B.V.

Asserstraat 24
9331 JC Norg