Nieuwbouw

Een eigen woning laten bouwen is een hele stap, daar komen veel zaken bij kijken. Wij, van Bouwbedrijf Boelens, bouwen uw droomhuis. In een straal van zo’n 35 kilometer om Norg (inclusief Groningen en Assen) bouwen wij nieuwbouwwoningen volledig afgestemd op uw wensen.
Home » Diensten » Nieuwbouw

Uw eigen huis bouwen?

Bent u van plan om uw eigen woning te bouwen? Wilt u graag een hoekwoning, notariswoning, herenhuis, cataloguswoning of vrijstaand huis laten bouwen? Dan helpen wij u daar graag bij! Bij ons kunt u uw droomwoning geheel op basis van uw wensen laten bouwen. Dit betekent dat u vrij bent in de keuze voor het type woning, de uitvoering, de kleurstelling, maatvoering en afwerking van uw woning. Natuurlijk helpen wij u graag in het adviseren omtrent de bouw van uw woning. Heeft u nog geen enkel idee hoe uw toekomstige woning eruit gaat zien? Of heeft u nog geen bouwtekeningen? Ook dat is natuurlijk geen probleem

Wij zorgen dat er een architect bij ons aanschuift, zodat wij samen tot een modelwoning komen die u voor ogen hebt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat uw droomwoning zo wordt gebouwd dat u meer dan 100% tevreden bent. Wij zorgen voor een gestroomlijnd bouwproces en houden rekening met mogelijke wijzigingen gedurende het bouwproces. Dit houdt in dat u ook tijdens het bouwproces in overleg met ons wijzigingen kunt doorvoeren aan de bouw van uw nieuwbouwwoning. Wij streven ernaar dat de woning die u laat bouwen ook echt uw droomwoning is! Kortom uw bouw is volledig verzorgd van aanvraag tot oplevering.

Gerealiseerde projecten

Inmiddels is Bouwbedrijf Boelens een begrip in de regio en hebben wij diverse projecten afgerond. Hieronder vindt u een greep uit onze gerealiseerde projecten.
1. Nieuwbouw woning aan de Zandvoort te Norg
2. Waterhoen te Groningen
3. Nieuwbouw woonboerderij te Roderesch
4. Nieuwbouw woning bij landbouwbedrijf in Westervelde
5. Nieuwbouw woning te Peest
6. Nieuwbouw woonboerderij Westervelde
7. Woning norgerhout
8. Nieuwbouw woning met kantoor voor schildersbedrijf

Wat wij ook doen

Utiliteitsbouw

Aan utiliteitsgebouwen, zoals winkelcentra, kantoorcomplexen, scholen, industriële of agrarische projecten worden andere eisen gesteld dan aan woningen.

Reparatie & Onderhoud

Goed onderhoud aan uw woning is van groot belang voor de levensduur van een woning of bedrijfspand. Bouwbedrijf Boelens kan hier...

Verbouw & Renovatie

Voor verbouw en renovatie kunt u terecht bij Bouwbedrijf Boelens. Stel dat u op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden voor extra woongenot.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

N

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Bouwbedrijf Boelens B.V.

Asserstraat 24
9331 JC Norg